KC Uniek - iedereenblij
KC Uniek - iedereenblij

KC Unique

Culemborg, dinsdag 17 september 2013

Misschien mist U dit jaar de brochure van
www.iedereenblij.nl
.
De eigenkeuze brochure met de bekende complimenten, waaruit iedere medewerker zelf een kerstpakket kon samenstellen. Door de crisis en de moeilijke markt hebben wij ons gedwongen gevoeld hiermee, na 33 jaar, te moeten stoppen. Wij hebben hier altijd met veel plezier aan gewerkt maar, er moest wat veranderen.

Er is nu een overeenkomst gesloten met Eigen Keuze Kado b.v., van Dhr. Mario Gelijsteen uit Leusden, waar wij al jaren goede contacten mee hebben.

We zijn een samenwerking aangegaan en met het EKK Magazine zijn wij trots op het sfeervolle resultaat.

Mede namens team KC Unique wil ik U graag bedanken voor de vaak jarenlange plezierige contacten. U kunt mij gerust bellen of mailen voor het maken van een afspraak of voor vragen.

Met vriendelijke groet,
Leo van den Bogaard


Eigen Keuze Kado ®

Leusden, vrijdag 1 augustus 2014

Met gepaste trots presenteren wij u ons Eigen Keuze Kado magazine 2014.

KC Unique, Iedereenblij.nl en Eigen Keuze Kado b.v. hebben de krachten gebundeld en gaan nu verder onder de naam:
Eigen Keuze Kado ®,

Met de inzet van het Eigen Keuze Kado in uw organisatie geeft u volledige keuze vrijheid aan de medewerkers. Keuze uit één of meerdere artikelen, ze hebben het zelf voor het uitkiezen. Iedereen kan nu zijn of haar kerstpakket zelf samenstellen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze site www.eigenkeuzekado.nl, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen op 033-4946565. Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
Eigen Keuze Kado b.v.

Mario Gelijsteen,
directeur eigenaar